top of page
Lezingen
Mijn presentaties zijn een mix van persoonlijke ervaringen en leerzame feiten.  Een interactieve lezing met foto’s, video en audio fragmenten.  Mijn passie is het delen van de verhalen uit de natuur en jou te inspireren.  Hieronder enkele onderwerpen, maar er is nog veel meer vogelnieuws uit binnen- en buitenland. Informeer naar de mogelijkheden. 
Duur: 45 minuten
Vergoeding en data : in overleg.
P1203493.JPG

Pinguïns

Lezing over alles wat je altijd al had willen weten over deze niet-vliegende vogels. Ik laat je kennis maken met de 17 verschilende soorten, hun circle of life.  Interactief met foto's en audio van de Falklands, South Georgia en Antarctica.

P9094491.JPG

Climate Change

Lezing over de zichtbaar afnemende hoeveelheid ijs  op de Noord- en ZuidPool en de gevolgen daarvan.   Persoonlijke ervaringen met foto’s en video’s.

IMG_9988.JPG

Belevenissen van een Expeditie Poolgids

Mix van mijn persoonlijke ervaringen en feitelijke wetenswaardigheden uit de wonderlijke natuur van de Arctic en Antarctic.  Wildernis, IJs, Zoogdieren, Vogels, Landschap

Afbeelding3.jpg

De Noorse Stormvogel als graadmeter voor de plasticvervuiling in zee

In deze lezing neem ik jullie mee in het wonderlijke leven van de Noorse stormvogel en de belangrijke rol die ze heeft als graadmeter voor de vervuiling van onze oceanen.

DSC_4059.jpg

De Nederlandse walvisvaart rondom de Noord- en Zuidpool

Beeldende verhalen over de geschiedschrijving van deze periode. De nog zichtbare sporen én de huidige bedreigingen van de walvissen.

bottom of page